Όροι Συμμετοχής στον Διαγωνισμό Getcoding.gr

Περιγραφή προγράμματος Όροι Διαγωνισμού

To Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (ΗePIS), το οποίο εδρεύει στην Αθήνα διοργανώνει το Διαγωνισμό με το διακριτικό τίτλο «Getcoding.gr» o οποίος διενεργείται μέσω της ιστοσελίδας www.getcoding.gr.

Ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 12η Μαΐου 2015 ενώ ημερομηνία λήξης η 15η Ιουνίου 2015. Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει και τις 10 πίστες του παιχνιδιού μέχρι και τις 15 Ιουνίου θα μπουν στην κλήρωση για ένα tablet Microsoft Surface Pro. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό Getcoding

1) Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και πληρούν τους όρους συμμετοχής.

2) O διαγωνισμός Getcoding παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους που συμμετέχουν σε αυτόν να κερδίσουν δώρα όπως laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα κ.λ.π Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα 10 επίπεδα του Getcoding game μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα laptop, tablet ή κινητό κάθε μήνα.

3) Για να διεκδικήσουν τα δώρα του διαγωνισμού οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας Getcoding.gr είτε μέσω της φόρμας εγγραφής είτε μέσα από την εγγραφή τους μέσω facebook.
  • Nα έχουν αποδεχτεί τους όρους χρήσης του διαγωνισμού.
  • Να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα 10 επίπεδα του GetCoding Game.

3) Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι των διοργανωτών και των χορηγών του Getcoding.gr καθώς επίσης και οι α’ βαθμού συγγενείς τους.

4) Η συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας.

5) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των Όρων Συμμετοχής και Πολιτικής Απορρήτου.

6) Οι υποψήφιοι συμμετέχουν στο Getcoding Game που διενεργείται στην ιστοσελίδα Getcoding.gr/game.

7) Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, μη μεταβιβάσιμα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

8) Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email από τη HePIS σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή τους, καθώς και με ανάρτηση στη σελίδα του facebook.

9) Η HePIS δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένα ή αναληθή στοιχεία που θα κατατεθούν μέσω του Facebook ή της ιστοσελίδας getbusy.gr. Oι νικητές των κληρώσεων ή του διαγωνισμού θα πρέπει να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στη HePIS τα οποία θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποίησαν για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ή την οποιαδήποτε κλήρωση στην οποία θα συμμετάσχουν.

10) Η HePIS δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τη μη εύρεση των νικητών, εφόσον καταβάλει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους με τα προαναφερόμενα μέσα.

11) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ή την οποιαδήποτε κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων. Η ΗePIS διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω όρων. Η ΗePIS δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία, δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν.